Canal Parade Amsterdam Gay Pride 2014

Zaterdag 2 augustus 2014 werd voor de 19e keer de jaarlijkse Canal Parade gehouden door de Amsterdamse grachten als onderdeel van Amsterdam Gay Pride. De Canal Parade werd vooraf gegaan door een aantal boten van het Aids Fonds, dat op indrukwekkende wijze bij de vliegtuigramp met de MH17 van Malaysian Airways omgekomen collega's herdachten.
(fotografie: François Janssen en Jacques Happe voor Highlow Communications)

Lees meer: Canal Parade Amsterdam Gay Pride 2014

Cees Helder ontvangt Gouden Eeuw Award tijdens Palazzo-première


Sterrenchef Cees Helder heeft donderdagavond de Gouden Eeuw Award ontvangen. De kok, die als eerste in ons land ooit werd beloond met drie Michelinsterren kreeg de onderscheiding opgespeld door Bart Elshof, marketing manager van Palazzo. Dit jaar verzorgt Helder het diner van de culinaire theatershow Palazzo, dat donderdagavond in première ging. Helder was verrast met de prijs. “Ik ben er ontzettend trots op. Het is heel groots en je weet niet wat je overkomt als je zoiets in de nadagen van je carrière krijgt.” Helder ontving de oeuvreprijs voor zijn grote culinaire inbreng in de Nederlandse restaurants en tevens voor zijn begeleiding en ontwikkeling van talentvolle koks.

Lees meer: Cees Helder ontvangt Gouden Eeuw Award tijdens Palazzo-première

Armin van Buuren maakt ruimte in zijn agenda


’s Werelds beste DJ Armin van Buuren onthulde tijdens de Summer Fair het ruimtevaartuig, waarmee hij over drie jaar naar de ruimte hoopt te vliegen. “Ik gebruik ruimtevaart in mijn muziek. Ik ben gek van Star Wars en Star Trek en heb als kleine jongen altijd gedroomd van de oneindigheid van de ruimte. Ik vind het heel fascinerend en dat ik het nu zelf mee mag maken, dat is wel heel bijzonder.”

Lees meer: Armin van Buuren maakt ruimte in zijn agenda

Armin van Buuren onthult ruimtevaartuig


Op vrijdag 26 augustus om 17.00 uur op The Summer Fair te Noordwijk zal het Lynx ruimtevaartuig van SXC voor het eerst aan de wereld getoond worden. Armin van Buuren, al 4 keer de beste DJ ter wereld en tevens zelf een van de eerste astronauten die met deze raket de ruimte in zal gaan, zal de onthulling voor z'n rekening nemen.

Lees meer: Armin van Buuren onthult ruimtevaartuig

Demy de Zeeuw is Esquire’s Most Fashionable Footballer van het jaar

DJ Tiësto (© www.AlleShow.nl)

Demy de Zeeuw (27) is dinsdagavond door tijdschrift Esquire verkozen tot Most Fashionable Footballer of the Year. De oud-Ajacied ontving de meeste stemmen op de Esquire-website, en volgt daarmee Evgeniy Levchenko (2009) en Kurt Elshot (2010) op als stijlvolste voetballer uit de Nederlandse Eredivisie.

Lees meer: Demy de Zeeuw is Esquire’s Most Fashionable Footballer van het jaar

VIDEO: Lady Gaga in Google-campagne tegen homopesten

It Gets Better Project

In een Engelse campagne van Google tegen het pesten van homo’s vertelt Lady Gaga in een TV-commercial dat ‘het beter wordt’. In samen-werking met Stonewall, een actiegroep voor gelijke rechten voor lesbiënnes, homo’s en biseksuelen valt Google het pesten van homo’s aan via een wereldwijde campagne ‘it gets better’. De commercial verscheen afgelopen weekend voor het eerst op de Engelse televisie.

Lees meer: VIDEO: Lady Gaga in Google-campagne tegen homopesten

Aanvullende informatie