Edisons Pop 2013: een feestje dat maar geen feest werd

Maandag 11 februari 2013 werden de Edisons Pop uitgereikt in de Heineken Music Hall. Kane, Trijntje Oosterhuis, Gers Pardoel, Blaudzun, Nick & Simon en Doe Maar behoorden tot de laureaten van een muziekfeestje dat maar geen feest wilde worden. Bekijk hieronder het fotoverslag van François Janssen.

Lees meer: Edisons Pop 2013: een feestje dat maar geen feest werd

Marco Borsato's "Ik Leef Niet Meer Voor Jou" beste 'break-up song'

Marco Borsato's "Ik Leef Niet Meer Voor Jou" is door lezers van De Telegraaf en luisteraars van Sky Radio verkozen tot beste 'break-up song' van ons land. Op twee eindigde "Lost" van Anouk, die in mei meedoet aan het Eurovisie Songfestival in Malmö, Zweden. De klassieker "Love Hurts" van Nazareth rondt de top drie af.

Lees meer: Marco Borsato's "Ik Leef Niet Meer Voor Jou" beste 'break-up song'

Jan Smit jubileert met zijn vrienden; is Smit klaar met zingen?

Zondag 21 oktober jubileerde Jan Smit in Rotterdam met een vriendenshow. De Volendamse zanger verkocht vijf keer Ahoy uit en had vrienden als Gerard Joling, Nick & Simon, Yer-R, Carola Smit (ex-BZN) en de tropische Damaru gevraagd hem te vergezellen. Een prima keuze van de bescheiden zanger, die inmiddels 15 jaar in het vak zingt.

Lees meer: Jan Smit jubileert met zijn vrienden; is Smit klaar met zingen?

Nick & Simon’s ‘Symphonica In Rosso’ DVD/2CD goud bij release

Nick & Simon (© Micha Schoemaker / alleshow.nl)

De nieuwe dubbel-CD en DVD Symphonica In Rosso van Nick & Simon is bij de release al goud. Sinterklaas Angela Groothuizen en Kerstvrouw Monique Smit reikten de eerste en gouden exemplaren uit aan het populaire Volendamse duo.

Lees meer: Nick & Simon’s ‘Symphonica In Rosso’ DVD/2CD goud bij release

Wibi Soerjadi is ‘bang dat fans zijn Queen niet goed vinden’


Vanavond treedt pianist Wibi Soerjadi op tijdens The Queen Experience in het Gelredome in Arnhem. Alleen achter zijn piano speelt hij een stuk waar drie nummers van de legendarische superformatie Queen in verwerkt zitten. “Ik heb het al voor vrienden gespeeld en die herkenden niet alles. Ik ben bang dat de fans het niet goed zullen vinden”, onthult de pianist zijn twijfel aan AlleShow.nl tijdens de première van het culinaire theaterspektakel Palazzo.

Lees meer: Wibi Soerjadi is ‘bang dat fans zijn Queen niet goed vinden’

Nick & Simon gaan 'gescheiden' met elkaar de strijd aan

Nick & Simon (www.alleshow.nl)

Nick & Simon, die later dit jaar gezamenlijk het Gelredome bezingen met Symponica in Rosso gaan uitelkaar! De twee Volendamse zangers brengen samen met de zangers van een ander duo dat uit elkaar gaat, Acda &De Munnik, afzonderlijk een single uit.

Lees meer: Nick & Simon gaan 'gescheiden' met elkaar de strijd aan

Aanvullende informatie